Thursday, November 29, 2012

Review Sempoi

Kali ni aku nak review novel la pulak.   Cehh!!  macam terer.  hehe..  Ni review sempoi aku la.  Tak la macam si Airina gobokairina.blogspot.com  atau si Hajar my-next-playground.blogspot.com tu.    Mak tak setarap dorang nak.   Mak baru tahap pra skolah..    :P Ni kira aku punya feveret la..   orang lain tak tau ler pulak. 

Cinta Tak Beralih - Hezzy Azra


 wuhuuuu...  tgk nama hero pon mak dah suka.. Shaq.  Maco gitu..  awww...  hehee... citer psl Shaq dgn Lara yg dapat 2nd chance utk bersama balik.  best sebab  x de part2 ala sinetron.  Suka la cara Shaq selalu "terserempak  scara kebetulan" dgn Lara.  Ending tak de la wedding scene dorang tapi kita mmg buleh agak la dorang kawin.. Lagipon masa aku baca novel Hezzy Aku Pilih Dia dia ada tulis Shaq dgn Lara dpt baby gel gitu..  Aawww...  suka suki gitu.  Yang x best ada nama Incik Mang. Seb baik watak jahat.. heheee... 



Jantung Hati - Nisyah



ni pon best.  citer psl Nadira seorang balu yg gigih besarkan anak dia yg comel Ensha dan Nadim seorang hero yg gigih nak menekel balu itu sampai dapat.. Cara dia? tekel anak kalau nak kan emaknya.. dah la romantik kayo pulak hero tu.. ai laikk ... hehee...  


Baju Melayu Hijau Serindit - Syud



Aku suka sebab citer ni sweet sgt.  Nama hero pon sweet gitu.  Firas @ Pacai.  :D  Sampai aku rasa nak pegi la Setiawangsa carik umah si Wardah heroin citer ni.  mana tau buleh jumpa dak Pacai ni ke.. hehee..  Seriously.. lepas abis baca buku ni memang senyum sorang2.  Lama pulak tu..  So sweet!


Senyum Sampai Langit - Syasyaja



Ni citer Aufa dan Akil.  cinta lepas kawin.  Tengok tajuk pun da tau citer ni simple n sweet.  Masa baca novel ni aku dok tebayang si Nora Danish je jd Aufa.  Yang Akil tu jenuh la tak nak terbayang laki si Waheeda tu.. hehee.. 

  

Hlovate punya novel masuk next review sebab anak aku dah mekak2 nak guna leppi..  sepoil tul..



~eLLz~

5 comments:

deaf-angel said...

menekel?
good one.

Adelbert Enriquez said...

nice blog!

Hot Artz

Putu Cenik Budi Dharma Yoga said...

Enjoy your best holiday ever with special discount up to 80% and instant confirmation only at www.dubaihotelsholiday.com

overthetop said...

here is something nice to do to earn money: sign up, shorten links, and start earning. 4$ per 1,000 clicks (1$ for 250), 20% from your referrals and IT IS FREE! so why not? nothing to lose, just try and you won't regret! :)
you click here - make money easy

Aieyu Syasya said...

Nice blog :)
Klau ade mse singgah la blog sye...
Tu un KALAU ;) Hehehe
http://aieyusyasya4.blogspot.com/